Bezhladoveni.cz

Pesto z medvědího česneku

Medvědí česnek zažívá takovou malou renesanci. I my se pravidelně vydáváme na výpravu na okraj lesa s prázdnou taškou v naději, že ji naplníme a připravíme hromadu receptů právě z tohoto pokladu.

Množství1 porce

Ingredience

 30 listů medvědího česneku bez stopek
 25 g parmezánu
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.

2

Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.

3

Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
sladky-restart

Jak se zbavit závislosti na cukru? ...za 7 dní

Naučte se jak zdravě mlsat a nebýt závislí na cukru. Dvanáct praktických kroků a přesný plán, jak nad závislostí na cukru vyhrát.

konec únavy a špatné nálady - snadné hubnutí bez jo-jo efektu - dobrá imunita i regenerace - žádné chutě na sladké - zdravé mlsání bez výčitek

Suroviny

 30 listů medvědího česneku bez stopek
 25 g parmezánu

Postup

1

Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.

2

Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.

3

Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.

Pesto z medvědího česneku

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...

Nenechte si ujít

reklama
reklama
Pošlete článek přátelům