Ingredience
Postup
Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.
Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.
Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.
Medvědí česnek zažívá takovou malou renesanci. I my se pravidelně vydáváme na výpravu na okraj lesa s prázdnou taškou v naději, že ji naplníme a připravíme hromadu receptů právě z tohoto pokladu.
Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.
Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.
Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.
Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.
Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.
Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.
Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...
Copyright © 2025 --G--. FitLead s.r.o.
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce webu.