Pesto z medvědího česneku

Medvědí česnek zažívá takovou malou renesanci. I my se pravidelně vydáváme na výpravu na okraj lesa s prázdnou taškou v naději, že ji naplníme a připravíme hromadu receptů právě z tohoto pokladu.

Množství1 porce

Ingredience

 30 listů medvědího česneku bez stopek
 25 g slunečnicových semínek
 60 ml olivového oleje
 25 g parmezánu
 sůl
reklama
popis

Kuchařka: Jíme zdravě pod jednou pokličkou

  • 111 zdravých a originálních receptů
  • Přes 80 vegetariánských receptů, které budou milovat i masožravci
  • 224 stran tipů pro nejzdravější vaření
  • Ze surovin, co máte doma
  • Uvařeno jednoduše a rychle
  • Průměrná cena porce je 25 Kč
  • Objednejte si kuchařku dnes, zadejte při objednávce kód "EHUB13" a získáte od nás navíc 13 % slevu
Zobrazit ukázku plnou skvělých receptů

Postup

1

Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.

2

Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.

3

Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Suroviny

 30 listů medvědího česneku bez stopek
 25 g slunečnicových semínek
 60 ml olivového oleje
 25 g parmezánu
 sůl

Postup

1

Medvědí česnek omyjeme a zbavíme stopek.

2

Natrháme jej na menší kousky a rozmixujeme se slunečnicovými semínky, parmazánem a solí.

3

Poté opatrně přiléváme olivový olej a ještě chvíli mixujeme, až dosáhneme požadované konzistence.

Notes

Pesto z medvědího česneku
 

Zjistěte za pár vteřin, zda máte na svou výšku optimální váhu

Jsem . Je mi let.

Vážím kg. Měřím cm.

Lucie Pospíšilíková

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...