-
Mouku, semínka, kypřicí prášek a sůl promíchejte.
-
K suchým ingrediencím přilijte mokré.
-
Vše spojte v hladké těsto husté, avšak tekuté konzistence.
-
Lívance opékejte nasucho na nepřilnavé pánvi z obou stran. Nemáte-li doma lívanečník s antiadhezním povrchem, smažte je na trošce avokádového oleje.
-
Rajčata omyjte, cibuli a česnek oloupejte.
-
Na nepřilnavé pánvi zpěňte na trošce vody nadrobno nakrájenou cibuli.
-
Přidejte k ní nadrobno nakrájený česnek a kmín.
-
Nakonec do směsi přihoďte rajčata a vše společně duste pod pokličkou cca 3 až 5 minut.
-
V závěru k rajčatům přidejte bazalku, přisypte sůl a pánev odstavte z plotny.
-
Lívance potřete vaším oblíbeným tvarohovým sýrem a přelijte rajčatovým soté.