-
Ořechy nechte zaktivovat.
-
Datle také předem namočte.
-
Připravte si dortovou formu a její dno vyložte pečicím papírem.
-
Vodu z datlí, mandlí a vlašských ořechů slijte a vše spolu s karobem vložte do kuchyňského robotu.
-
Rozmixovanou hmotu namačkejte na dno formy a takto hotový korpus dejte na pár hodin do lednice nebo do mrazáku.
-
Kešu ořechy zbavené vody rozmixujte spolu s tužším vrškem kokosového krému a se zbylými ingrediencemi (vyjma čokolády) do hladkého krému.
-
Krém vylijte na korpus, uhlaďte jej do rovna a dort dejte opět vychladit.
-
Pokud jste cheesecake dali do mrazáku, nechte ho před jeho servírováním alespoň 30 minut povolit, nejlépe při pokojové teplotě.
-
Na závěr ho můžete posypat nastrouhanou hořkou čokoládou a dále ozdobit dle vlastní fantazie.