Lahodný mrkvový chlebík s mandlemi a vlašáky

Lahodný mrkvový chlebík s mandlemi a vlašáky

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Pokyny

  1. Vlašské ořechy rozmixujte do konzistence mouky, mandle do konzistence másla.
  2. Mrkve i jablko oloupejte a nastrouhejte najemno.
  3. V jedné míse smíchejte mouku spolu se sodou, kypřicím práškem, solí, skořicí a ořechovou moukou, ve druhé míse mléko s octem, olejem, sirupem, mrkvemi a jablkem.
  4. Mokré ingredience vmíchejte do suchých.
  5. Těsto přelijte do nepřilnavé (nebo pečicím papírem vystlané) formy a pečte v předehřáté troubě na 180 °C cca 40 minut.
  6. Upečený chléb nechte vychladnout při pokojové teplotě. Před servírováním jej přelijte mandlovým máslem.
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network