Lehká rajčatová omáčka s cuketou a cizrnou

Lehká rajčatová omáčka s cuketou a cizrnou

Ingredience

Pokyny

  1. Cuketu, lilek a papriku opláchněte a nakrájejte na menší kousky.
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  3. Ve wok pánvi na trošce vody zpěňte nadrobno pokrájenou cibuli a česnek.
  4. Po chvilce k nim přidejte koření, pánev přiklopte a obsah duste do té doby, než se chutě a vůně koření vzájemně propojí.
  5. Poté vhoďte do pánve kousky zeleniny, uvařenou cizrnu a vše zalijte krájenými rajčaty a kokosovým krémem.
  6. Zeleninu s cizrnou duste pod pokličkou 20 minut.
  7. Po 20 minutách vše zakápněte jablečným octem, osolte a opepřete a duste dalších 10 minut.
  8. Omáčku podávejte s hnědou rýží posypanou čerstvým koriandrem.
Receptová karta - Powered by WP Delicious