Print Options:

Kapustové karbanátky s italskými bylinkami

Množství2 porceČas přípravy2 hodinČas vaření35 minutCelkový čas2 hodin 35 minut

 2 velké mrkve
 ¼ cukety
 6 růžičkových kapustiček
 petrželka kudrlinka
 čerstvý koriandr
 1 lžíce sušených italských bylinek
 2 lžíce mletých lněných semínek + 6 lžic vody
 ½ hrnku cizrnové mouky
 špetka himalájské soli
 špetka pepře
1

Lněná semínka zalijte vodou a odložte na 2 hodiny stranou.

2

Mezitím si nastrouhejte mrkve a cuketu nahrubo.

3

Kapustičky očistěte a rozmixujte najemno.

4

Petrželku i koriandr nasekejte nadrobno.

5

Všechny ingredience (včetně lněného gelu) promíchejte.

6

Z těsta vytvarujte karbanátky, vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do předehřáté trouby na 180 °C cca na 20–25 minut.

Nutrition Facts

porce 0