Bezhladoveni.cz

Nadýchaná bezlepková bublanina s ovocem

Léto sice dávno skončilo, ale co takhle si ho připomenout vláčnou ovocnou bublaninou? Máte-li po ruce čerstvé či mražené ovoce, je na čase pustit se do práce!

Množství
Celkový čas50 minut

Ingredience

 3 zralé banány
 čerstvé či mražené ostružiny
 1 a ½ hrnku rostlinného mléka
 ½ sáčku kypřicího prášku do pečiva bez obsahu lepku (Amylon)
 1 lžička jedlé sody bikarbony
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Mouku prosejte, přisypte k ní kypřicí prášek, sůl a jedlou sodu.

2

Banány rozmačkejte a spolu s mlékem a olejem prošlehejte.

3

Mokré ingredience přilijte k sypké směsi a vše společně promíchejte.

4

Těsto nalijte na plech vyložený pečicím papírem, poté na něj poklaďte ostružiny.

5

Bublaninu pečte při 170 °C cca 35–40 minut.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
sladky-restart

Jak se zbavit závislosti na cukru? ...za 7 dní

Naučte se jak zdravě mlsat a nebýt závislí na cukru. Dvanáct praktických kroků a přesný plán, jak nad závislostí na cukru vyhrát.

konec únavy a špatné nálady - snadné hubnutí bez jo-jo efektu - dobrá imunita i regenerace - žádné chutě na sladké - zdravé mlsání bez výčitek

Suroviny

 3 zralé banány
 čerstvé či mražené ostružiny
 1 a ½ hrnku rostlinného mléka
 ½ sáčku kypřicího prášku do pečiva bez obsahu lepku (Amylon)
 1 lžička jedlé sody bikarbony

Postup

1

Mouku prosejte, přisypte k ní kypřicí prášek, sůl a jedlou sodu.

2

Banány rozmačkejte a spolu s mlékem a olejem prošlehejte.

3

Mokré ingredience přilijte k sypké směsi a vše společně promíchejte.

4

Těsto nalijte na plech vyložený pečicím papírem, poté na něj poklaďte ostružiny.

5

Bublaninu pečte při 170 °C cca 35–40 minut.

Nadýchaná bezlepková bublanina s ovocem

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít

reklama
reklama
Pošlete článek přátelům