Ingredience
Postup
Syrový hrášek spařte, mražený povařte na páře.
Měkký hrášek vhoďte do mixéru spolu s ostatními ingrediencemi.
Vše zalijte trochou vody a mixujte do vámi požadované konzistence.
Kaši v závěru dochuťte dle potřeby.
Hrachová kaše vám moc nejede? Zkuste variantu s mladým hráškem, zjemněnou krémovými kešu ořechy. Nad českou klasikou vítězí nejen svým vzhledem, ale také nutričním složením a příjemnou chutí.
Syrový hrášek spařte, mražený povařte na páře.
Měkký hrášek vhoďte do mixéru spolu s ostatními ingrediencemi.
Vše zalijte trochou vody a mixujte do vámi požadované konzistence.
Kaši v závěru dochuťte dle potřeby.
Syrový hrášek spařte, mražený povařte na páře.
Měkký hrášek vhoďte do mixéru spolu s ostatními ingrediencemi.
Vše zalijte trochou vody a mixujte do vámi požadované konzistence.
Kaši v závěru dochuťte dle potřeby.
Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.
Copyright © 2025 --G--. FitLead s.r.o.
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce webu.