Voňavé fazole se zapečenou kaší z dýní a batátů

Voňavé fazole se zapečenou kaší z dýní a batátů

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Pokyny

  1. Fazole namočte nejlépe přes noc, poté uvařte doměkka.
  2. Batát i dýni oloupejte a společně je na páře doměkka uvařte (cca 20 minut).
  3. Mezitím si na nepřilnavé pánvi orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, česnek a na kolečka pokrájenou jarní cibulku.
  4. Po chvilce k nim přidejte také fazole a drcená rajčata.
  5. Vše okořeňte, posypte koriandrem, zakápněte limetkovou šťávou a pod pokličkou poduste.
  6. Uvařený batát a dýni společně rozmačkejte (případně vyšlehejte) do kašovité konzistence.
  7. Na dno zapékací misky přendejte hotové ragú a kaší jej rovnoměrně pokryjte.
  8. Misku vložte do předehřáté trouby na 200 °C cca na 30 minut.
  9. Hotový pokrm můžete podávat ihned, báječně však chutná i vlažný.
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network