Dýňové rizoto z jáhel a hřejivého koření

Dýňové rizoto z jáhel a hřejivého koření

Ingredience

Pokyny

  1. Dýni nakrájejte na kostičky a uvařte doměkka na páře.
  2. Uvařenou dýni rozmixujte do konzistence pyré.
  3. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  4. Na pánvi na trošce vody zpěňte cibuli i česnek, po chvilce k nim přidejte chilli, kmín, skořici a kari pastu.
  5. Do směsi přihoďte spařené jáhly, přilijte pyré a vše zalijte kokosovým krémem.
  6. Obsah pánve vařte pod pokličkou 15 minut do změknutí jáhel. Je-li potřeba, dolévejte vodu po troškách.
  7. Jáhloto servírujte posypané lahůdkovým droždím.
Receptová karta - Powered by WP Delicious