Domácí nízkokalorické bezmasé klobásy

Domácí nízkokalorické bezmasé klobásy

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Pokyny

  1. Cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  2. Česnek oloupejte a prolisujte.
  3. Papriku omyjte a nakrájejte na malé kousky.
  4. Houby očistěte a nakrájejte na malé kousky.
  5. Vlašské ořechy rozdrťte najemno.
  6. Na oleji zpěňte cibuli, česnek, po chvíli k nim přihoďte papriku, houby, mletou papriku, tymián, rozmarýn, sůl, pepř a vše pod pokličkou poduste doměkka.
  7. Směs poté přendejte do mixéru, přisypte k ní mouku, citrónovou kůru, fazole a ořechy. Vše krátce rozmixujte do kompaktní hmoty. Přidejte mouku, pokud je směs příliš řídká.
  8. Z hmoty rukama vyválejte stejně velké klobásy.
  9. Jednotlivě je zabalte do pečicího papíru a následně alobalu.
  10. Zabalené klobásy vložte do vroucí vody a vařte cca 25 minut (doba vaření závisí na velikosti a tloušťce klobás).
  11. Klobásy vyjměte z vody, nechte je vychladnout při pokojové teplotě a poté je zbavte obalů.
  12. Klobásy můžete rovnou servírovat, případně je ještě z každé strany krátce opéct či ogrilovat.
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network