Bezhladoveni.cz

Nejlepší domácí kečup bez konzervantů

Patříte-li mezi labužníky či milovníky italské kuchyně, jistě vás potěšíme receptem na domácí kečup z poctivých surovin, bez zbytečné chemie. Chutná skvěle a od kupovaného ho stěží rozeznáte!

Množství
Celkový čas40 minut

Ingredience

 1 cibule
 1 šalotka
 1 stroužek česneku
 3 velká rajčata
 ½ červené papriky
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Cibuli i šalotku nakrájejte nadrobno.

2

Česnek prolisujte.

3

Papriku nakrájejte na menší kostky, rajčata na půlměsíčky.

4

Na nepřilnavé pánvi orestujte dozlatova cibuli, šalotku a česnek.

5

Přihoďte pokrájenou papriku a po chvilce i rajčata.

6

Vše podlijte trochou vody a pod pokličkou duste 10 minut.

7

V závěru přisypte bylinky, společně vše rozmixujte dohladka a propasírujte přes jemné síto.

8

Ještě teplým kečupem naplňte čistou, vyvařenou sklenici a vyvařeným, suchým víčkem ji pořádně utěsněte.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, , ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
Restart jídelníček

Kuchařka s jídelníčkem na 21 dní, co nastartuje vaše hubnutí

Žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den. Vaříte zdravě, jednoduše a přitom hubnete. Naservírovali jsme vám jednoduchý plán na 21 dní, se kterým nastartujete hubnutí, a nebude chtít přestat.

bez počítání kalorií - jídla hotová do 30 minut - neřešíte, co zítra jíst -  83 snadných receptů z dostupných surovin - nakupujete jen 1x týdně

Suroviny

 1 cibule
 1 šalotka
 1 stroužek česneku
 3 velká rajčata
 ½ červené papriky

Postup

1

Cibuli i šalotku nakrájejte nadrobno.

2

Česnek prolisujte.

3

Papriku nakrájejte na menší kostky, rajčata na půlměsíčky.

4

Na nepřilnavé pánvi orestujte dozlatova cibuli, šalotku a česnek.

5

Přihoďte pokrájenou papriku a po chvilce i rajčata.

6

Vše podlijte trochou vody a pod pokličkou duste 10 minut.

7

V závěru přisypte bylinky, společně vše rozmixujte dohladka a propasírujte přes jemné síto.

8

Ještě teplým kečupem naplňte čistou, vyvařenou sklenici a vyvařeným, suchým víčkem ji pořádně utěsněte.

Nejlepší domácí kečup bez konzervantů
Andrea Hrečková

Andrea Hrečková

Nejsem kuchařka ani fotografka. Přesto vařím, peču a fotím s láskou a nadšením pro věc. Také věřím ve zdravotní benefity rostlinné stravy v její nejpřirozenější podobě. Mé recepty jsou čistě veganské, někdy raw i bezlepkové, vždy ale plné vitamínů, minerálů, zdravých tuků, komplexních sacharidů a plnohodnotných bílkovin.

Nenechte si ujít

reklama
Dr. Protect: 5 % sleva na ochranné pomůcky a testy -5 %
Dr. Protect: 5 % sleva na ochranné pomůcky a testy
Slevový kupon 5 % na ochranné pomůcky, dezinfekce, diagnostické testy, atd. Doprava zdarma nad 1500 Kč.
Platí do 31.12.2021

Zobrazit další slevové kupony →

Už jste ochutnali Zdravou jednohubku?

Každý všední den jeden tip pro lepší zdraví a snadnější hubnutí ve vaší emailové schránce.

Dejte si Zdravou jednohubku spolu s dalšími 4 562 čtenáři.

Varování: Po požití Zdravé jednohubky můžete být chytřejší a zdravější. Když vám přestane chutnat, můžete se kdykoli odhlásit.

reklama
Pošlete článek přátelům