Hřejivý indický dhal ze žluté čočky

Hřejivý indický dhal ze žluté čočky

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Pokyny

  1. Čočku přeberte a důkladně propláchněte.
  2. Cibuli a česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.
  3. V pánvi na kokosovém oleji orestujte cibuli i česnek, po chvíli k nim přisypte chilli, koriandr, kmín, skořici, kari, kurkumu, vše promíchejte a společně prohřejte (3 až 5 minut).
  4. Přilijte kokosové mléko, propláchnutou čočku, přisypte pepř a pod pokličkou vše povařte do změknutí čočky (cca 15 minut).
  5. Na závěr přihoďte špenát, přilijte limetkovou šťávu, přisypte sůl, vše promíchejte, pánev odstavte a dhal nechte pod pokličkou dojít (3 až 5 minut).
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network