Bezhladoveni.cz

Čočkové karbanátky s ovesnými vločkami

Luštěninové karbanátky chutnají úžasně s pečivem, k zeleninovému salátu, bramborové kaši…Dokonce i za studena. Týdně máme sníst aspoň 2 porce luštěnin. Tohle je šance!

Množství4 porce

Ingredience

Na karbanátky
 1 velká cibule
 1 stroužek česneku
 1 lžička hořčice
 sušený celer
Na dokončení
 kváskový chléb
 rajče
 avokádo
 hořčice
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Čočku přes noc namočíme.

2

Následující den propláchneme a uvaříme doměkka.

3

Cibuli zpěníme na olivovém oleji.

4

Přidáme k čočce, dochutíme solí, pepřem, sušeným celerem, česnekem a hořčicí.

5

Vše rozmixujeme.

6

Výslednou hmotu zahustíme mletými ovesnými vločkami.

7

Rukama tvarujeme malé karbanátky.

8

Na olivovém oleji smažíme z obou stran.

9

Podáváme mezi chlebem, doplněné plátkem rajčete, avokádem a hořčicí.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
sladky-restart

Jak se zbavit závislosti na cukru? ...za 7 dní

Naučte se jak zdravě mlsat a nebýt závislí na cukru. Dvanáct praktických kroků a přesný plán, jak nad závislostí na cukru vyhrát.

konec únavy a špatné nálady - snadné hubnutí bez jo-jo efektu - dobrá imunita i regenerace - žádné chutě na sladké - zdravé mlsání bez výčitek

Suroviny

Na karbanátky
 1 velká cibule
 1 stroužek česneku
 1 lžička hořčice
 sušený celer
Na dokončení
 kváskový chléb
 rajče
 avokádo
 hořčice

Postup

1

Čočku přes noc namočíme.

2

Následující den propláchneme a uvaříme doměkka.

3

Cibuli zpěníme na olivovém oleji.

4

Přidáme k čočce, dochutíme solí, pepřem, sušeným celerem, česnekem a hořčicí.

5

Vše rozmixujeme.

6

Výslednou hmotu zahustíme mletými ovesnými vločkami.

7

Rukama tvarujeme malé karbanátky.

8

Na olivovém oleji smažíme z obou stran.

9

Podáváme mezi chlebem, doplněné plátkem rajčete, avokádem a hořčicí.

Čočkové karbanátky s ovesnými vločkami
Lucie Pospíšilíková

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...

Nenechte si ujít

reklama

Už jste ochutnali Zdravou jednohubku?

Každý všední den jeden tip pro lepší zdraví a snadnější hubnutí ve vaší emailové schránce.

Dejte si Zdravou jednohubku spolu s dalšími 4 562 čtenáři.

Varování: Po požití Zdravé jednohubky můžete být chytřejší a zdravější. Když vám přestane chutnat, můžete se kdykoli odhlásit.

reklama
Pošlete článek přátelům