Bezhladoveni.cz

Rychlý borůvkovo-rebarborový krambl

Znáte krambl (orig. crumble)? Jde o úžasně jednoduchý recept sestávající pouze z ovoce a vločkovo-oříškové drobenky. Volba tentokrát padla na borůvky s rebarborou. Kombinace, kterou musíte zkusit!

Množství4 porce

Ingredience

 250 g borůvek
 250 g rebarbory
Na drobenku
 100 g ovesné mouky
HeurekaDisclaimer
96% zákazníků doporučuje
15 561+ recenzí
Trvanlivé suroviny nejčastěji nakupujeme v internetovém obchodě Grizly.cz, s kterým spolupracujeme. Klikněte na název suroviny a dostanete se přímo do obchodu. Ke každé objednávce získáte dárek.

Postup

1

Troubu předehřejeme na 170 stupňů.

2

Borůvky a rebarboru omyjeme a osušíme.

3

Rebarboru nakrájíme na tenké plátky.

4

Pečlivě promícháme s borůvkami a cukrem.

5

Na drobenku promícháme mouku s vločkami, mandlemi, kokosovým cukrem, skořicí, vanilkovým práškem, přidáme kokosový olej a pomocí prstů zpracujeme v jemnou drobenku.

6

Ovoce vložíme do zapékací nádoby, poklademe drobenkou a vložíme do trouby.

7

Pečeme v předehřáté troubě zhruba 30 minut.

8

TIP: Krambl můžeme podávat rovnou teplý, například s vanilkovou zmrzlinou, kokosovou šlehačkou a řeckým jogurtem.

Typ jídlaZpůsob přípravyStravovací styl, ,
Jak vám chutnalo?

Doporučujeme

FotoPopis
Restart jídelníček

Kuchařka s jídelníčkem na 21 dní, co nastartuje vaše hubnutí

Žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den. Vaříte zdravě, jednoduše a přitom hubnete. Naservírovali jsme vám jednoduchý plán na 21 dní, se kterým nastartujete hubnutí, a nebude chtít přestat.

bez počítání kalorií - jídla hotová do 30 minut - neřešíte, co zítra jíst -  83 snadných receptů z dostupných surovin - nakupujete jen 1x týdně

Suroviny

 250 g borůvek
 250 g rebarbory
Na drobenku
 100 g ovesné mouky

Postup

1

Troubu předehřejeme na 170 stupňů.

2

Borůvky a rebarboru omyjeme a osušíme.

3

Rebarboru nakrájíme na tenké plátky.

4

Pečlivě promícháme s borůvkami a cukrem.

5

Na drobenku promícháme mouku s vločkami, mandlemi, kokosovým cukrem, skořicí, vanilkovým práškem, přidáme kokosový olej a pomocí prstů zpracujeme v jemnou drobenku.

6

Ovoce vložíme do zapékací nádoby, poklademe drobenkou a vložíme do trouby.

7

Pečeme v předehřáté troubě zhruba 30 minut.

8

TIP: Krambl můžeme podávat rovnou teplý, například s vanilkovou zmrzlinou, kokosovou šlehačkou a řeckým jogurtem.

Rychlý borůvkovo-rebarborový krambl

Lucie Pospíšilíková

Jsem holka, pro kterou se stala kuchyně takovou vášní, že ji přivedla až k založení samotného Delicious blogu. Jsem schopná utrácet za jídlo, nádobí a hezké dekorace na focení pomalu víc jak za oblečení a kosmetiku. Baví mě trávit hodiny v kuchyni s foťákem v ruce...

Nenechte si ujít

reklama
reklama
Pošlete článek přátelům