Rychlý švestkový koláč

Rychlý švestkový koláč

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Na těsto

Na drobenku

Pokyny

  1. Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
  2. Ve velké míse smícháme špaldovou mouku s pohankovou, kokosovým cukrem, práškem do pečiva, solí.
  3. Přilijeme olivový olej, mandlové mléko a zpracujeme v kompaktní hmotu.
  4. Dortovou formu či jinou nádobu vhodnou na pečení vyložíme pečicím papírem, poklademe těstem, přepůlenými a vypeckovanými švestkami.
  5. Na závěr posypeme drobenkou.
  6. Drobenku připravíme smícháním a promnutím pohankové mouky, kokosového cukru, mandlového másla a olivového oleje.
  7. Koláč pečeme v předehřáté troubě zhruba 40 minut.
  8. Po jeho vyjmutí ho necháme zcela vychladnout a poté ho můžeme porcovat.
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network