Lehký bramborový salát s avokádem

Lehký bramborový salát s avokádem

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Pokyny

  1. Brambory vložte do vroucí vody a uvařte ve slupce doměkka.
  2. Mrkev, celer a petržel oškrábejte a nakrájejte na stejně malé kousky.
  3. Mrkev, celer, petržel a hrášek uvařte v páře doměkka.
  4. Uvařenou zeleninu přendejte do mísy a nechte vychladnout při pokojové teplotě. Zvlášť nechte vychladnout i uvařené brambory.
  5. Mezitím oloupejte cibuli a nakrájejte ji spolu s okurkou nadrobno.
  6. Avokádo oloupejte a vidličkou rozmačkejte na kaši.
  7. Vychlazené brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
  8. K vychlazené kořenové zelenině přihoďte brambory, cibuli, okurku, rozmačkané avokádo, přisypte sůl, pepř a přilijte ocet.
  9. Vše zlehka promíchejte a před podáváním v lednici vychlaďte.
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network