-
Krůtí prsa omyjte a nakrájejte je na větší kostky či nudličky.
-
Cibuli pokrájejte nadrobno.
-
Do hluboké pánve nalijte olej.
-
Na rozpálený olej vhoďte nakrájenou cibuli.
-
Když zesklovatí, přidejte do pánve krůtí maso a ze všech stran orestujte.
-
Přidejte kari, promíchejte a přilijte vývar.
-
Pánev zakryjte a nechte probublávat cca 10 minut, dokud se vývar nezredukuje.
-
Poté přidejte kokosové mléko, sójovou omáčku a sůl.
-
Nechte opět provařit, dokud se tekutina nezredukuje.
-
Pokud se vám zdá omáčka řídká, smíchejte trochu bramborového škrobu v troše vody, rozmíchaný škrob vlijte do omáčky a nechte 10 minut provařit.
-
Podávejte s rýží, zdobené čerstvou mátou.