Zelené kari s treskou, lilkem a žampiony

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Pokyny

Video
  1. Tresku pokrájejte na větší kousky.
  2. Žampiony nakrájejte na čtvrtky či na plátky, lilek na větší kostky.
  3. Očištěnou šalotku nasekejte nadrobno, stejně tak chilli papričku.
  4. V hluboké pánvi rozehřejte olej, přidejte šalotku a chilli papričku.
  5. Obojí orestujte.
  6. Poté přidejte do pánve tresku a s ní hned kari pastu, sójovou omáčku, kokosové mléko, žampiony a sůl.
  7. Pánev přikryjte poklicí a nechte tak 10 minut na vyšším stupni probublat.
  8. Jakmile se treska začíná rozpadat, je čas na odstavení pánve a dokončení kari.
  9. Přidejte do směsi hrášek a jarní cibulku pokrájenou na kolečka.
  10. Nakonec kari zakapejte šťávou z půlky limetky.
  11. Podávejte s jasmínovou rýží.
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network