Tatarák z uzeného lososa s koprem a šalotkou

Tatarák z uzeného lososa s koprem a šalotkou

Ingredience

Cooking Mode Disabled

Pokyny

  1. Uzeného lososa vyjmeme z obalu a pomocí ostrého nože krájíme či škrabeme na co nejmenší kousky.
  2. Šalotku oloupeme a nakrájíme na co nejmenší kostičky.
  3. Lososa vložíme do misky, smícháme jej se šalotkou, nasekaným koprem, hořčicí, citrónovou šťávou a kůrou.
  4. Ochutnáme a dochutíme solí a pepřem.
  5. Důkladně promícháme.
  6. Případně ještě dochutíme a dáme chladit cca na 1 hodinu do lednice.
  7. Podáváme s oblíbeným pečivem.
  8. Zdobíme koprem a cibulkou nebo šalotkou.
  9. Hostům dáme k dispozici citrón na dochucení.
Receptová karta - Powered by WP Delicious
Min
Share it on your social network