Grilovaný kebab s bramborovo-celerovou kaší a salátem

Grilovaný kebab s bramborovo-celerovou kaší a salátem

Ingredience

Na kebab

Na kaši

Na salát

Pokyny

  1. Maso dejte do mísy. Cibuli nakrájejte najemno a přidejte k masu.
  2. Dále přidejte prolisovaný česnek, petrželku, koření a sůl. Důkladně promíchejte.
  3. Z masa vytvarujte šišky a napichujte na špejle.
  4. Oloupané brambory nakrájejte na kostky.
  5. Celer nakrájejte na kostky o něco menší než brambory, zalijte horkou vodou, osolte a vařte doměkka.
  6. Ohřejte mléko s máslem. Uvařenou zeleninu rozšťouchejte a poté s mlékem a máslem vyšlehejte na kaši.
  7. Maso grilujte ze všech stran několik minut.
  8. Zeleninu nakrájejte na drobné kostičky, zakápněte olejem a octem, dochuťte solí, pepřem a petrželkou a podávejte spolu s kebaby a kaší.
Receptová karta - Powered by WP Delicious