Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Velikonoční nádivka
Způsob přípravy:
Pečení
Kuchyň:
Vegetarian
Uplatnění:
Obědy a večeře
Ingredience
200
g
celozrnného kváskového pečiva
100
ml
rostlinného mléka
4
bio vejce
200
g
uzeného tofu
2
hrnky baby špenátu
hrst hladkolisté petržele
sůl
pepř
muškátový oříšek
1
lžíce lahůdkového droždí
Pokyny
1
Troubu předehřejeme na 180 stupňů.
2
Pečivo si nakrájíme na drobné kostičky a zalijeme ho mlékem, aby změklo.
3
Přidáme žloutky, nastrouhané tofu, omytý špenát, petržel.
4
Dochutíme solí, pepřem, muškátovým oříškem a lahůdkovým droždím.
5
Nakonec vmícháme vyšlehaný sníh z bílků, opatrně zapracujeme, případně ještě dochutíme a vložíme do zapékací nádoby a pečeme zhruba 45 minut.