Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Směs na topinku z hummusu, chřestu a avokáda
Způsob přípravy:
Syrové
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Obědy a večeře
Ingredience
2
krajíce chleba (v receptu je použit domácí pohankový chléb)
porce domácího hummusu
1/2
zralého avokáda
1/2
červené cibule
2
stonky chřestu
menší hrst baby špenátu
špetka černého pepře
špetka černé soli
bylinky na ozdobu (v receptu je použita čerstvá petrželka)
pár kapek avokádového oleje
Pokyny
1
Chléb nasucho opečte z obou stran.
2
Chřest mezitím očistěte, zbavte tvrdých konců, krátce spařte, pokapejte olejem a ogrilujte z obou stran.
3
Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka.
4
Avokádo rozkrojte, zbavte pecky a nakrájejte na tenké plátky.
5
Topinku ozdobte plátky osoleného avokáda, lístky špenátu, na kolečka nakrájenou cibulí a čerstvými bylinkami.
6
Topinku podávejte s hummusem.