Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Veganské míša řezy bez laktózy a cukru
Způsob přípravy:
Pečení
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Zdravé mlsání
Ingredience
Na korpus
250
g
celozrnné špaldové mouky
špetka himalájské soli
2
lžičky kypřicího prášku do pečiva bez fosfátů
50
g
raw kakaového prášku
100
ml
kokosového oleje
180
ml
kokosového mléka
1
lžíce 100% arašídového másla
Na krém
340
g
silken tofu
šťáva z 1/2 citrónu
2
lžíce datlového sirupu
Na polevu
40
g
kokosového oleje
3
lžíce raw kakaového prášku
Pokyny
1
V míse nejprve promíchejte suché ingredience určené na korpus, poté k nim přilijte ty mokré.
2
Vše důkladně promíchejte, nalijte nízké silikonové formy a stěrkou rovnoměrně rozetřete po celé její ploše.
3
Korpus pečte v předehřáté troubě na 180 °C 10 minut.
4
Ingredience na krém rozmixujte a vylijte na předpečený korpus. Poté vraťte formu do trouby na dalších cca 15–20 minut.
5
Kokosový olej určený k polevě rozehřejte, odstavte z plotýnky a rozpusťte v něm kakaový prášek.
6
Řezy po vychladnutí polijte připravenou polevou a dejte do lednice vychladit alespoň na 2 hodiny.