Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Špenátové rizoto s hráškem a bazalkovým pestem
Způsob přípravy:
Vaření
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Obědy a večeře
Popis
Jarní rizoto se špenátem a hráškem osloví vegetariány i milovníky lehké kuchyně. Bazalkové pesto se postará o báječnou chuť.
Ingredience
80
g
hnědé rýže
1
hrst mladého hrášku
1
hrst listů baby špenátu
1
stroužek česneku
1
lžíce bazalkového pesta
1
lžíce lahůdkového droždí bez sladu
špetka červeného pepře
pár kapek citrónové šťávy
1
menší hrst piniových oříšků
Pokyny
1
Rýži propláchněte a uvařte dle návodu.
2
Česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.
3
Piniové oříšky opražte nasucho.
4
Do hlubší pánve dejte pesto, po chvilce přidejte česnek, hrášek a špenát.
5
Vše krátce orestujte.
6
K orestované zelenině přidejte rýži, piniové oříšky, droždí, pepř a citrónovou šťávu.
7
Obsah pánve promíchejte a ihned podávejte.