Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Rychlý salát s tuňákem, rukolou, avokádem a fazolemi
Uplatnění:
Salát
Ingredience
125
g
čerstvé rukoly
120
g
tuňáka z konzervy
170
ml
konzerva kukuřice
400 g
konzerva červených fazolí
200 g
zakysané smetany
1
avokádo
šťáva z půlky citrónu
4
polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
cherry rajčátek
čerstvě mletý pepř
sůl
Pokyny
1
Rukolu pořádně omyjte a nechte okapat.
2
Dejte ji do větší mísy či rozdělte rovným dílem do 2 hlubokých talířů.
3
Zakapejte citrónovou šťávou a olivovým olejem.
4
Nyní přidejte scezené fazole a kukuřici.
5
Jako další vrstvu přilijte zakysanou smetanu.
6
Avokádo zbavte slupky a pecky a nakrájejte jej na plátky.
7
Plátky avokáda posolte a opepřete a poklaďte je na smetanu.
8
Cherry rajčátka rozkrojte napůl a přidejte do salátu.
9
Nakonec přidejte scezeného tuňáka a můžete podávat.