Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Vánoční RAW perníčky
Způsob přípravy:
Syrové
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Zdravé mlsání
Ingredience
250
g
vypeckovaných datlí
1/2
hrnku mandlí
1/2
hrnku kešu ořechů
1
lžička mleté skořice
1/4
lžičky mletého hřebíčku
1/2
lžičky mletého muškátového oříšku
1/2
lžičky mletého zázvoru
1/4
lžičky koření (mletý badyán, mletý anýz, mletý koriandr, mletý fenykl)
špetka mleté vanilky
strouhaný kokos, konopná semínka a skořice navíc k obalení
Pokyny
1
Ořechy předem namočte, nejlépe přes noc.
2
Datle rozmixujte do konzistence pasty. Tento krok si můžete ušetřit zakoupením již hotové datlové pasty.
3
Vodu z ořechů slijte a ořechy přihoďte do mixéru k datlové pastě.
4
Pastu spolu s ořechy ochuťte veškerým kořením a vše společně rozmixujte do konzistence hladkého, lepivého těsta.
5
Z těsta vytvarujte vámi preferované tvary, obalte je v kokosu, skořici či konopných semínkách.
6
Hotové cukroví dejte do mrazáku minimálně na 2 hodiny.
7
Před jeho konzumací jej přendejte alespoň na chvíli do lednice, aby povolilo.