Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Krupicová kaše z pohanky a mandlového mléka
Způsob přípravy:
Vaření
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Snídaně a svačiny
Ingredience
60
g
pohankové krupice
250
ml
mandlového mléka
1
lžička mleté skořice, hřebíčku a kardamomu
1
lžička raw nepraženého kakaového prášku
1
lžička vlašského oleje lisovaného za studena
hrst předem namočených ořechů
Pokyny
1
Do hrnce nasypte krupici, přilijte mléko, ingredience promíchejte a na mírném ohni za stálého míchání přiveďte k varu.
2
Jakmile kaše dosáhne vámi požadované konzistence, plamen vypněte.
3
Kaši přendejte na talíř a ozdobte dle své chuti a fantazie.