Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Pečené fazole se zeleninou v rajčatové omáčce
Způsob přípravy:
Pečení
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Obědy a večeře
Ingredience
400
g
konzervovaných červených fazolí
2
menší mrkve
2
petržele
kousek celeru
1
větší žlutá cibule
400
g
loupaný, krájených rajčat v bio kvalitě
koření (tymián, bazalka, rozmarýn, majoránka, saturejka, bobkový list, šalvěj)
špetka himalájské soli
1
lžíce extra panenského olivového oleje lisovaného za studena
čekankový sirup na dochucení
Pokyny
1
Fazole důkladně propláchněte.
2
Mrkev a petržel oškrábejte a nakrájejte na kolečka.
3
Celer a cibuli oloupejte a nakrájejte na menší kousky.
4
Nakrájenou zeleninu promíchejte s kořením a olivovým olejem.
5
Zeleninu nechte v chladu odležet alespoň po dobu 30 minut.
6
K odležené zelenině přidejte rajčata a čekankový sirup.
7
Vše zlehka promíchejte, přendejte do zapékací misky a pečte zakryté v předehřáté troubě na 200 °C zhruba 45 minut.