Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Pečená růžičková kapusta jako svačina i příloha
Způsob přípravy:
Pečení
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Low carb
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Přílohy
Ingredience
200
g
růžičkové kapusty
150
g
květáku
150
g
mrkve
1
lžíce za studena lisovaného extra panenského olivového oleje
1
lžíce javorového sirupu
½
lžičky chilli vloček
špetka himalájské soli
špetka pepře
Pokyny
1
Troubu předehřejte na 200 °C.
2
Kapustičky očistěte a podélně rozkrojte napůl.
3
Květák rozdělte na růžičky.
4
Mrkev oškrábejte a nakrájejte na stejně silné plátky.
5
Kapustičky, květák i mrkev pokapejte olivovým olejem, osolte a opepřete.
6
Pečte je na plechu vyloženém pečicím papírem cca 25 minut.
7
Upečené je posypte chilli vločkami a zlehka přelijte javorovým sirupem.