Jakmile cibulka ve WOKu lehce změkne, přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky, nastrouhaný zázvor, citrónovou trávu, mletý barevný pepř a chilli papričku nakrájenou nadrobno.
5 Směs zasypeme 2 lžícemi kari koření, trochu osolíme a společně orestujeme.
6 Po 5 minutách přidáme na kostičky pokrájenou červenou papriku a na plátky nakrájenou mrkev.
7 Zalijeme 100 ml kuřecího vývaru, přikryjeme pokličkou a dusíme asi 10 minut.
8 Přidáme žampiony nakrájené na čtvrtiny a bambusové výhonky, ze kterých předem slijeme veškerou tekutinu. Opět přikryjeme pokličkou a dusíme dalších 10 minut.
9 Přidáme lžíci třtinového cukru, pár kapek citrónové šťávy, zbytek kari koření a jednu plechovku kokosového mléka. Pečlivě promícháme a necháme ještě 5 minut probublávat.
10 Ke konci vaření přidáme nadrobno pokrájenou zelenou část jarní cibulky a nasekaný čerstvý koriandr.