Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Lehký bramborový salát s avokádem
Způsob přípravy:
Vaření
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Salát
Ingredience
3
menší salátové brambory
větší mrkev
menší kousek bulvového celeru
menší petržel
hrst mladého hrášku
větší nakládaná okurka
malá žlutá nebo bílá cibule
špetka černého pepře
1/2
lžičky černé soli
1
lžička jablečného octa
1/2
zralého avokáda
Pokyny
1
Brambory vložte do vroucí vody a uvařte ve slupce doměkka.
2
Mrkev, celer a petržel oškrábejte a nakrájejte na stejně malé kousky.
3
Mrkev, celer, petržel a hrášek uvařte v páře doměkka.
4
Uvařenou zeleninu přendejte do mísy a nechte vychladnout při pokojové teplotě. Zvlášť nechte vychladnout i uvařené brambory.
5
Mezitím oloupejte cibuli a nakrájejte ji spolu s okurkou nadrobno.
6
Avokádo oloupejte a vidličkou rozmačkejte na kaši.
7
Vychlazené brambory oloupejte a nakrájejte na malé kostičky.
8
K vychlazené kořenové zelenině přihoďte brambory, cibuli, okurku, rozmačkané avokádo, přisypte sůl, pepř a přilijte ocet.
9
Vše zlehka promíchejte a před podáváním v lednici vychlaďte.