Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Nepečené badyánové sušenky
Způsob přípravy:
Syrové
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Zdravé mlsání
Ingredience
100
g
datlí
100
g
vlašských ořechů
1
lžička raw kakaového prášku
⅓
lžičky mletého badyánu
⅓
lžičky mleté skořice
špetka mleté vanilky
špetka himalájské soli
Pokyny
1
Datle rozmixujte na pastu.
2
K datlové pastě přihoďte ořechy a přisypte zbylé ingredience.
3
Vše společně rozmixujte.
4
Výsledné “těsto” dejte odležet do lednice alespoň na hodinu.
5
Vychlazené “těsto” rovnoměrně rozválejte a vykrajujte z něho vámi zvolené tvary.
6
Sušenky přemístěte na tác a dejte je ztuhnout do mrazáku.