Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Kapustové karbanátky s italskými bylinkami
Čas na přípravu
120 mins
Čas vaření
35 mins
Celkový čas
2 hod 35 min
Způsob přípravy:
Pečení
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Obědy a večeře
Ingredience
2
velké mrkve
1/4
cukety
6
růžičkových kapustiček
petrželka kudrlinka
čerstvý koriandr
1
lžíce sušených italských bylinek
2
lžíce mletých lněných semínek + 6 lžic vody
1/2
hrnku cizrnové mouky
špetka himalájské soli
špetka pepře
Pokyny
1
Lněná semínka zalijte vodou a odložte na 2 hodiny stranou.
2
Mezitím si nastrouhejte mrkve a cuketu nahrubo.
3
Kapustičky očistěte a rozmixujte najemno.
4
Petrželku i koriandr nasekejte nadrobno.
5
Všechny ingredience (včetně lněného gelu) promíchejte.
6
Z těsta vytvarujte karbanátky, vyskládejte je na plech vyložený pečicím papírem a dejte je péct do předehřáté trouby na 180 °C cca na 20–25 minut.