Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Jarní detoxikační salát
Způsob přípravy:
Syrové
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Low carb
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Salát
Ingredience
60
g
listového salátu (baby špenát, salát misticanza, listy červené řepy)
50
g
kadeřavé kapusty
pár snítek koriandru
3
růžičky brokolice
1/2
hrnku předem uvařené quinoy
1
lžíce konopných semínek
1
lžíce extra panenského olivového oleje lisovaného za studena
1
lžička tahini pasty
1/2
lžičky jablečného octa
špetka mletého červeného pepře
špetka chilli (volitelné)
Pokyny
1
Listy salátů a kadeřávé kapusty opláchněte, poté listy kadeřavé kapusty natrhejte a promasírujte.
2
Brokolici spařte ve vroucí vodě, nebo ji chvilku (3-4 minuty) povařte v páře.
3
Z oleje, tahini a octa vyšlehejte dresink.
4
K salátovým listům přihoďte opláchnutý koriandr, povařenou brokolici, semínka i quinou.
5
Vše opepřete, příp. dochuťte chilli a zalijte dresinkem.
6
Salát zlehka promíchejte a ihned podávejte.