Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Lehká fazolová polévka od babičky
Způsob přípravy:
Vaření
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Polévky
Ingredience
1
pór
250
g
mrkve
250
g
petržele
300
g
cukety
2
velká rajčata
250
g
celozrnných těstovin
150
g
bílých fazolí
3
lžíce sušených italských bylinek
špetka sušeného česneku
špetka pepře
Pokyny
1
Pór omyjte, mrkev a petržel oškrábejte.
2
Zeleninu nakrájejte na kolečka.
3
Cuketu omyjte a nakrájejte na kostičky.
4
Rajčata spařte, stáhněte z nich slupky a pokrájejte je na menší kousky.
5
V hrnci nejprve poduste pórek s mrkví a petrželí po dobu 3 minut, poté k nim přidejte předem uvařené fazole a rajčata.
6
Vše zalijte 700 ml vody a přiveďte k varu.
7
Polévku vařte pod pokličkou na mírném ohni cca 10 minut.
8
Po změknutí zeleniny k ní přidejte cuketu, kterou v polévce jen krátce prohřejte.
9
Na závěr polévku dochuťte česnekem, bylinkami i pepřem, přihoďte do ní zvlášť uvařené těstoviny a podávejte.