Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Domácí celozrnný chléb jen z 5 přísad
Čas na přípravu
600 mins
Čas vaření
75 mins
Celkový čas
11 hod 15 min
Způsob přípravy:
Pečení
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Pečivo
Ingredience
3
hrnky celozrnné špaldové mouky
1
lžička sušeného droždí
1
lžička himalájské soli
1
lžička římského kmínu
2
hrnky vlažné vody
Pokyny
1
V míse smíchejte všechny suché ingredience.
2
Poté k nim po troškách přilévejte vodu a vše zpracujte v těsto.
3
Mísu zakryjte utěrkou a těsto nechte kynout ideálně přes noc.
4
Vykynuté těsto ještě jednou prohněťte rukama a přendejte do zapékací mísy s víkem.
5
Víkem zakrytý chléb pečte v předehřáté troubě na 250 °C cca 30 minut.
6
Po 30 minutách sundejte víko z mísy, snižte teplotu na 220 °C a chléb pečte dalších 30 až 35 minut.