Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Rychlý čočkový dhal i pro začátečníka
Způsob přípravy:
Dušení
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Bez lepku
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Obědy a večeře
Ingredience
400
g
zelené čočky v suchém stavu
1
plechovka plnotučného kokosového krému
1
hrst cherry rajčátek
1
stroužek česneku
1
lžička římského kmínu
1
lžička kari koření
1
lžička mleté sladké papriky
½
lžičky chilli vloček
špetka himalájské soli
Pokyny
1
Čočku přeberte a důkladně propláchněte.
2
Propláchnutou čočku namočte alespoň na hodinu do vody.
3
Česnek oloupejte a nakrájejte nadrobno.
4
Rajčátka rozkrojte napůl.
5
Na trošce vody zpěňte česnek spolu s kořením
6
Po chvilce přidejte rajčátka, slitou čočku a kokosový krém.
7
Vše duste pod pokličkou alespoň 35 minut. Obsah hrnce průběžně promíchávejte. Je-li třeba, přilévejte vodu po troškách.