Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Ovocné knedlíky bez cukru a lepku
Způsob přípravy:
Vaření
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Obědy a večeře
Ingredience
340
g
silken tofu
2
hrnky pohankové mouky
6
švestek
1/2
hrnku mletého máku
1
lžíce mleté skořice
kostička vysokoprocentní hořké čokolády na ozdobu
Pokyny
1
Tofu rozmixujte v hladkou pěnu.
2
Přisypte k němu mouku a obě ingredience zpracujte (nejlépe rukama) v nelepivé těsto.
3
Těsto rozdělte na šest stejně velkých dílů.
4
Z každého dílu vytvarujte placku a zabalte do ní švestku.
5
Knedlíky vložte do vroucí vody na 8–10 minut (hotové vyplavou na povrch).
6
Ještě teplé je obalte v máku smíchaném se skořicí.
7
Na závěr je můžete přelít rozpuštěnou vysokoprocentní hořkou čokoládou.