Include in Print View:
Název
Recipe Content
Info
Popis
Obrázky
Ingredience
Pokyny
Obsah živin
Poznámky
Extended Content
Sociální sdílení
O autorovi
Stránka s poděkováním
Tisk
Increase Text
Decrease Text
Zdravé banánové lívanečky s jahodami
Způsob přípravy:
Smažení
Kuchyň:
Bez laktózy
,
Vegan
,
Vegetarian
Uplatnění:
Snídaně a svačiny
Ingredience
Na těsto
2
zralé banány
100
ml
mandlového mléka
100
g
ovesných vloček, rozemletých na moučku
1
lžička prášku do pečiva bez fosfátů
špetka soli
špetka vanilkového prášku
Na dokončení
kokosový olej
javorový sirup
čerstvé ovoce, např. jahody, maliny nebo borůvky
Pokyny
1
Rozmixujeme ovesné vločky na moučku.
2
Banány rozmačkáme pomocí vidličky v hladkou kaši.
3
Přilijeme mléko a důkladně prošleháme.
4
Vsypeme ovesnou mouku, prášek do pečiva, špetku soli a vanilkového prášku.
5
Zpracujeme v řidší těsto.
6
Smažíme na kapce kokosového oleje.
7
Rozdělíme na talíře, pokapeme javorovým sirupem a ozdobíme ovocem. Ihned podáváme.