Print Options:

Vajíčková pomazánka s pažitkou

Množství2 porce

 4 vejce vařená natvrdo
 4 lžíce polotučného tvarohu
 1 lžíce bílého jogurtu
 1 lžička dijonské hořčice
 1 svazek ředkviček
 sůl
 mletý barevný pepř
 čerstvá pažitka
1

Z vajec vyndáme žloutky, přendáme je do mísy a rozmačkáme vidličkou.

2

Přidáme k nim sůl, pepř, tvaroh, bílý jogurt, hořčici a pořádně promícháme.

3

Ředkvičky i vaječné bílky pokrájíme na malé kostičky a přidáme do mísy.

4

Směs promícháme, ochutnáme a podle chuti přisolíme nebo připepříme.

5

Pomazánku namažeme na celozrnnou bagetku a ozdobíme čerstvě nasekanou pažitkou.

Nutrition Facts

porce 2