Print Options:

Lehký tatarák z červené řepy

Množství2 porceCelkový čas1 hodina

 1 středně velká červená řepa
 ½ zralého avokáda
 1 šalotka
 1 lžíce extra panenského za studena lisovaného olivového oleje
 pár kapek jablečného octa
 pár snítek čerstvé petrželky
 špetka himalájské soli
 špetka pepře
1

Řepu uvařte doměkka.

2

Uvařenou řepu nechte vychladnout, poté ji oloupejte.

3

Šalotku oloupejte, nakrájejte nadrobno a na trošce vodě ji krátce zpěňte.

4

Vychlazenou řepu, avokádo zbavené slupky i pecky, šalotku a ostatní ingredience vložte do mixéru a rozmixujte do Vámi požadované konzistence.

5

Nakonec vše dochuťte dle potřeby a podávejte na salátovém listu s plátkem celozrnného pečiva.

Nutrition Facts

porce 0