Print Options:

Zdravé lívance bez kynutí s oříšky a banány

Množství2 porce

Na lívance
 1 zralý banán
 1 hrnek mandlového mléka
 1 lžíce jablečného octa
 1 lžíce mandlového másla
 1 hrnek špaldové mouky
 1 lžíce prášku do pečiva bez fosfátů
 špetka soli
 špetka vanilkového prášku
 1 lžíce kokosového cukru
Na dokončení
 1 lžíce kokosového oleje
 1 lžíce kokosového cukru
 1 banán
1

Banán rozmačkejte pomocí vidličky na kašičku.

2

Prošlehejte jej s mlékem, jablečným octem, mandlovým máslem a odložte stranou.

3

Ve velké míse smíchejte sypké suroviny – mouku s práškem do pečiva, špetkou soli, vanilkovým práškem a cukrem.

4

Tekutou směs vlijte k sypké a zapracujte.

5

Na kapce kokosového oleje smažte menší lívanečky.

6

Na závěr zkaramelizujte banány. Nakrájejte je na kolečka.

7

V pánvi rozehřejte kokosový olej, přidejte banány, zasypte kokosovým cukrem a pár minut opékejte.

8

Lívance rozdělte na talíře, doplňte banány, posypte mandlemi a můžete podávat.

Nutrition Facts

porce 2