Print Options:

Kefírová buchta bez mouky

Množství1 porce

Na malých plech
 200 g ovesných vloček
 50 g rozmixovaných kakaových bobů nebo raw kakaového prášku
 1 lžíce prášku do pečení
 1 lžíce konopného (či jiného) proteinu
 5 lžic rýžového sirupu
 400 ml kefíru
Na dokončení
 2 lžíce kokosového oleje
 2 lžíce rýžového sirupu
 1 lžíce rozmixovaných kakaových bobů nebo raw kakaového prášku
 strouhaný kokos
1

Troubu předehřejeme na 170 stupňů.

2

Plech vyložíme pečicím papírem.

3

Ovesné vločky rozmixujeme spolu s kakaem, práškem do pečiva a proteinem v hladkou moučku.

4

K sypké směsi vlijeme rýžový sirup, kefír a zpracujeme v kompaktní hmotu.

5

Tu vlijeme na připravený plech.

6

Dáme péct zhruba na 40 minut.

7

Mezitím si připravíme polevu: Kokosový olej roztopíme, přidáme rýžový sirup, kakao a důkladně promícháme.

8

Upečenou buchtu potřeme čokoládovou polevou a posypeme strouhaným kokosem.