Print Options:

Dýňová mramorová bábovka bez cukru

MnožstvíCelkový čas45 minut

 200 ml rostlinného mléka
 75 g pohankové mouky
 1 lžíce 100% arašídového másla
 4 lžíce dýňového pyré
 1 lžíce tmavého karobového prášku
 1 lžička mleté skořice
 ½ lžičky mletého kardamomu
1

V mléce rozšleháme arašídové máslo.

2

Přidáme dýňové pyré a všechny tři ingredience spolu ušleháme do hladka.

3

Následně k nim přisypeme koření i mouku.

4

Těsto rozdělíme na dvě části a do jedné z nich přidáme karob.

5

Nakonec obě těsta střídavě vylijeme do silikonové/nepřilnavé formy na pečení a pečeme v troubě při 160 °C cca 25 minut.

Nutrition Facts

porce 6