Print Options:

Rychlý borůvkovo-rebarborový krambl

Množství4 porce

 250 g borůvek
 250 g rebarbory
 4 lžíce kokosového cukru
Na drobenku
 100 g kokosového oleje
 100 g ovesných vloček
 100 g ovesné mouky
 50 g mletých mandlí
 100 g kokosového cukru
 1 lžička skořice
 špetka vanilkového prášku
1

Troubu předehřejeme na 170 stupňů.

2

Borůvky a rebarboru omyjeme a osušíme.

3

Rebarboru nakrájíme na tenké plátky.

4

Pečlivě promícháme s borůvkami a cukrem.

5

Na drobenku promícháme mouku s vločkami, mandlemi, kokosovým cukrem, skořicí, vanilkovým práškem, přidáme kokosový olej a pomocí prstů zpracujeme v jemnou drobenku.

6

Ovoce vložíme do zapékací nádoby, poklademe drobenkou a vložíme do trouby.

7

Pečeme v předehřáté troubě zhruba 30 minut.

8

TIP: Krambl můžeme podávat rovnou teplý, například s vanilkovou zmrzlinou, kokosovou šlehačkou a řeckým jogurtem.

Nutrition Facts

porce 4