Print Options:

Zdravé banánové lívanečky s jahodami

Množství2 porce

Na těsto
 2 zralé banány
 100 ml mandlového mléka
 100 g ovesných vloček, rozemletých na moučku
 1 lžička prášku do pečiva bez fosfátů
 špetka soli
 špetka vanilkového prášku
Na dokončení
 kokosový olej
 javorový sirup
 čerstvé ovoce, např. jahody, maliny nebo borůvky
1

Rozmixujeme ovesné vločky na moučku.

2

Banány rozmačkáme pomocí vidličky v hladkou kaši.

3

Přilijeme mléko a důkladně prošleháme.

4

Vsypeme ovesnou mouku, prášek do pečiva, špetku soli a vanilkového prášku.

5

Zpracujeme v řidší těsto.

6

Smažíme na kapce kokosového oleje.

7

Rozdělíme na talíře, pokapeme javorovým sirupem a ozdobíme ovocem. Ihned podáváme.

Nutrition Facts

porce 2