Osobně v Brně | na dotaz |
Osobně v Praze | na dotaz |
Výdejní místo | na dotaz |
Přepravní společností | na dotaz |
Tapiokový škrob můžete používat samostatně nebo v kombinaci s jinými bezlepkovými moukami. Tapiokový škrob má vynikající pekařské vlastnosti a neutrální chuť. Plnohodnotně nahradí běžnou pšeničnou mouku. Pečivo z něj je velmi jemné, vláčné, méně se drolí a vydrží déle než běžné pečivo.
Pokud chcete škrob použít na zahuštění, rozmíchejte ho nejdříve v trošce studené vody.
Složení: 100% škrob z kořene manioku (tapioky)
Skladovaní: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Hmotnost: 250 g
Výrobce | ADVENI MEDICAL, spol. s r.o. |
VÝPRODEJ ! se SLEVOU až 49% |
Osobní odběr v Brně zdarma! 2x výdejní místo |