BezHladovění.cz

Jarní jídelníček pro komplexní očistu těla II.

Soli, cukry, stres, nezdravá jídla snědená ve spěchu…to všechno dává našemu zažívání zabrat. Chcete očistit své ledviny, játra i žaludek? Zkuste jarní očistný jídelníček podle BezHladovění.

Pondělí

Snídaně: Ovesné vločky s banánem, dýňovými semínky, goji a mandlovým mlékem

Svačina: Miska ovoce

Oběd: Restované krůtí maso s pórkem, žampiony, mrkví, červenou paprikou a rýží basmati

Svačina: Zeleninová šťáva

Večeře: Pohankové palačinky plněné špenátem a kozím sýrem

miska ovoce

Úterý

Snídaně: Bílý jogurt s ovocnou granolou

Svačina: Strouhané jablko s mákem, medem a vlašskými oříšky

Oběd: Pečený losos a batáty a zeleninou

Svačina: Grapefruit

Večeře: Brambory s tvarohem, pažitkou a salátem z polníčku

pečený losos s batáty a zeleninou

Středa

Snídaně: Celozrnný chléb s krůtí prsní šunkou a okurkou

Svačina: Sýr cottage s čerstvými jahodami

Oběd: Kapustové listy plněné jáhlovým salátem

Svačina: Banán, hrst lískových ořechů

Večeře: Žitný toast s avokádem a vajíčkem posypaný řeřichou

reklama

Doporučujeme

FotoPopis
Restart jídelníček

Kuchařka s jídelníčkem na 21 dní, co nastartuje vaše hubnutí

Žádný stres z vymýšlení jídla na druhý den. Vaříte zdravě, jednoduše a přitom hubnete. Naservírovali jsme vám jednoduchý plán na 21 dní, se kterým nastartujete hubnutí, a nebude chtít přestat.

bez počítání kalorií - jídla hotová do 30 minut - neřešíte, co zítra jíst -  snadné recepty z dostupných surovin - nakupujete jen 1x týdně
 

žitný toast s avokádem a vajíčkem posypaný řeřichou

Čtvrtek

Snídaně: Smoothie z manga, banánu a sójového mléka

Svačina: Banánové sušenky, kefír

Oběd: Špaldové těstoviny s tuňákem ve vlastní šťávě, olivami a cherry rajčaty

Svačina: Kiwi a hrst mandlí

Večeře: Polévka z červené čočky

polévka z červené čočky

Pátek

Snídaně: Jáhlová kaše se sušenými meruňkami, brusinkami a goji

Svačina: Koktejl z banánu, borůvek, chia semínek a mandlového mléka

Oběd: Pečené květákové karbanátky s bramborovou kaší a zeleninovým salátem

Svačina: Šťáva z červených pomerančů a mandarinek

Večeře: Knäckebrot s mrkví a hummusem ze žlutého hrachu

pečené květákové karbanátky s bramborovou kaší

Sobota

Snídaně: Ovesná kaše s kakaem, mandarinkou a kokosem

Svačina: Hroznové víno

Oběd: Grilovaný pstruh s avokádovo-mangovou omáčkou, brambory

Svačina: Rýžový chlebíček se sýrem žervé a ředkvičkami

Večeře: Vaječná omeleta s brokolicí vařenou v páře

grilovaný pstruh s avokádovo-mangovou omáčkou

Neděle

Snídaně: Pohankové lívance s tvarohem, jahodami a hořkou čokoládou

Svačina: Jablečná šťáva

Oběd: Lehké chilli con carne s čokoládou

Svačina: Knäckebrot s cizrnovou pomazánkou

Večeře: Celozrnný kuskus s uzeným tempehem, žampiony, hráškem a mrkví

pohankové lívance s tvarohem, jahodami a hořkou čokoládou
Baví vás žít zdravě? Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout.
Upozornění na nové články, jídelníčky a recepty posíláme 3x týdně (po, st, pá). Z odběru novinek se můžete kdykoli odhlásit.
Šárka Jirchářová

Šárka Jirchářová

Mým velkým koníčkem je vaření a pečení. Nepříjemné střevní onemocnění mě přivedlo na dietu Low-FODMAP, která ve světě sklízí velké úspěchy. Ulehčuje život mnoha lidem se syndromem dráždivého tračníku. Nedostatek informací v našich končinách mě přivedl k psaní vlastního blogu www.lowfodmapdieta.cz.

Share via
Send this to a friend